Çorlu Meslek Yüksekokulu
2018-02-15

Ara Staj



 

Mezun olabilmeleri için tüm derslerini geçmiş sadece stajı kalan öğrencilerimiz için Ara Staj Dönemi tarihleri ve gerekli evraklar aşağıdaki gibidir.

STAJ BAŞLAMA – STAJ BİTİŞ TARİHLERİ

STAJ BAŞVURU TARİHLERİ

ARA STAJ DÖNEMİ

5(Beş)İş Günü

26.02.2018(Staj Başlama)

06.04.2018(Staj Bitiş)

 

19-23 ŞUBAT 2018(5Gün)

GEREKLİ EVRAKLAR :

  • Staj Başvuru Formu (Öğrenci İşlerinden Alınacak)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • SGK Provizyon Sorgulama (https://www.turkiye.gov.tr internet adresinden e-devlet şifresi ile temin edilecek. )

*NOT: Sağlık Provizyonu aktif olmayan öğrencilerimizin SGK İl/İlçe müdürlüklerine öğrenci belgeleri ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

  • Belirtilen evraklar Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edilip, staj defteri teslim alındıktan sonra staj işleminiz tamamlanmış olur. Staj evrakları eksik öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
  • Staj tarihleri Okul Yönetimi tarafından belirlenmiş olup, başka bir staj tarihi kabul edilmeyecektir.

ÖNEMLİ NOT!!!

  1. Bu staja mezuniyeti için sadece ‘’staj’ dersi kalmış olan öğrenciler başvurabilir.’
  2. SGK İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ FORMU Staj yapılacak olan firmalar tarafından istenecek olup, ilgili İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ FORMU’nu staj başlama tarihlerinden önce okulumuzdan  almanız gerekmektedir. Bu belge tarafınıza mail ve fax yolu ile hiçbir şekilde gönderilmeyecektir.
  3. Staj yeri ile ilişiği kesilen öğrenci bunu o gün içerisinde okula bildirmek zorundadır.
  4. Staj tarihleri içinde Sağlık Raporu alıp staj yerine gitmeyen öğrenci ilgili raporu gün içinde okulu telefonla (02822503500) arayıp, mail(corlumyo@nku.edu.tr) atarak bildirmek zorundadır.

*Tüm derslerinden başarılı olmuş, mezun durumdaki öğrencilerimizin, Staj Dosyası teslim tarihi: Staj bitiminden itibaren 10 (on) gün içerisinde, Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri bürosuna (Form:4) ve (Form:5) kapalı zarf içinde staj defteri ile birlikte elden teslim ya da posta/kargo yolu ile Yüksekokulumuza ulaşmış, (Form:6) teslim tutanağı formu doldurulmuş bir şekilde teslim edilecektir.

 STAJ BİTİMİNDE; Staj dosyası içinde bulunan ve İşyeri tarafından düzenlenecek olan Staj Değerlendirme Tablosu (Form No:4 ) ve İşyerinde Devam Durumunu Gösterir Çizelge (Form No:5 )  ilgili süresi içinde, kapalı zarfla, elden (staj defteri ile birlikte) ya da posta/kargo ile Yüksekokulumuza ulaştırılması zorunludur.