2018-05-14

2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimiz

Üniversitemiz Stadyumunda coşkuyla kutlanan 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcılarımız Prof.Dr. Şefik KURULTAY, Prof.Dr. M. İhsan SOYSAL ve Prof.Dr. İsmail YILMAZ, Okul Müdürümüz Prof.Dr. Tuncay GÜMÜŞ ve diğer tüm Meslek Yüksekokulu Müdürleri, akademisyenler ve mezunlarımızın aileleri katıldı.

Başta Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek olmak üzere, üniversitemizin akademik personelinin ve ardından Meslek Yüksekokullarının tüm programlarının geçiş töreni gerçekleştirildi.

Mezunlarımızın protokolü ve ailelerini selamlayarak gerçekleştirdiği geçiş töreninin ardından Rektörümüz Prof.Dr. Osman ŞİMŞEK günün önemine hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

Mezuniyet konuşmalarının ardından Meslek Yüksekokullarında dereceye giren öğrencilere diplomaları ve hediyeleri takdim edildi.

Diploma töreni sonrasında mezun öğrencilerimiz keplerini coşkuyla havaya fırlatarak, mezun olmanın sevincini yaşadılar.