2019-12-13

Üniversitemiz ile Oto Experim arasında protokol

Üniversitemiz ile Oto Experim arasında Çorlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mesleki becerilerini arttırmak amacıyla protokol imzalandı.

Rektörlük katında gerçekleşen törende Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Oto Experim Oto Ekspertiz Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Orhan AĞCA hayırlı olması temennisi ile protokole imza attılar. Törende Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Şeniz ÖZHAN ve Dr. Öğr. Üyesi Aylin DUMAN ALTAN, Otomotiv Teknolojisi Programı hocaları Öğr. Gör. Dr. Oğuzhan EROL ve Öğr. Gör. Samet NALBANT ile Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr.Üyesi Aytaç MORALAR bulundu.

İmzalanan protokol, Çorlu Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencilerinin 3+1 sisteminde 4. yarıyıldaki eğitimlerinin Oto Experim bayilerinde verilmesini kapsamaktadır.