2019-11-01

Okulumuz Deri Teknolojisi Programına Çorlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nden Ziyaret

Çorlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi Kimya Teknolojisi bölümünden öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Deri Teknolojiisi Programı hakkında bilgi alarak iş olanakları, uygulamalı eğitim, Deri Vakfı Bursları ilgi ilgili bilgilendirildiler. Ziyaret eden öğrencilere Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Nuray Olcay Işık Deri Atölyesini gezdirmiş ve Dr. Öğr. Üyesi Hatice Er ve Öğretim Görevlisi Ertan Erol ile birlikte bölüm hakkında bilgiler vermişlerdir. Deri Teknolojisi bölümünün iş garantili bölüm olduğu, öğrencilik döneminde Deri Vakfı tarafından verilen  burslar öğrencilerin dikkatini çekmiştir. Daha sonra kampüs bahçesinde öğrenciler hatıra fotoğrafları çektirmiş ve okul kampüsünü öğrenciler çok beğendiklerini bildirmişleridir.