2017-12-11

Kariyer.net ten Kariyer Tüyoları Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Çorlu Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı ve kariyer.net işbirliği ile düzenlenen “Kariyer.net'ten Kariyer Tüyoları" konulu konferans 07.12.2017 günü saat 14.00'de Çorlu MYO Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Çorlu Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

İnsan kaynakları portalı Kariyer.net Kıdemli Etkinlik Yöneticisi Semih GÜMÜŞ, Çorlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerine özgeçmiş hazırlama ve iş mülakatlarında dikkat edilmesi gereken konular hakkında eğitim verdi.

Konferans sonunda Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Nuray Olcay IŞIK ve Pazarlama Programı Öğretim Görevlisi Dr. Senem ERGAN, Sayın Semih GÜMÜŞ’e Meslek Yüksekokulu öğrencileri adına teşekkür ederek, günün anısına hediyelerini takdim ettiler. Bilgilendirici ve eğlenceli geçen konferansın sonunda öğrencilere katılım belgeleri verildi.