2021-10-15

Üniversite-Sanayi İşbirliği Çalışmalarımız Devam Ediyor

Üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren yüksekokulumuzu TT ENDÜSTRİYEL AMBALAJ/CO-STRAP firması kurucu ortaklarından Ersoy TUNÇAY ile İK/İdari İşler Sorumlusu Bahar TUNÇAY ziyaret ettiler. Müdür Yrd.  Dr. Öğr. Üyesi Aylin DUMAN ALTAN, Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Bşk. Prof. Dr. Mehmet Kaya ve Öğretim Elemanları Öğr.Gör. Ahmet Erhan AKAN, Öğr.Gör. Burak Kürşad BAŞARAN’ın katılım sağladığı toplantıda Üniversite-Sanayi İşbirliği çalışmalarına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Aynı zamanda Ersoy TUNÇAY  öğrencilerimize firmalarındaki imkanlar ve çalışma alanları konusunda bilgi aktarımında bulundu.  Kendilerine ziyaretleri ve paylaşımları için tekrar teşekkür ederiz.